Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FRONTALNI SUDAR Teško ozlijeđena dva vozača

FRONTALNI SUDAR Teško ozlijeđena dva vozača

Oboje su zadržani u bolnici

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 18.15 sati dogodila u Konjevratima teže su ozlijeđeni 47-godišnji i 27-godišnji vozači osobnih automobila. Obojica su zbog zadobivenih ozljeda, zadržani na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Policija je utvrdila da je nesreću skrivio 47-godišnji vozač Škode koji se kretao iz smjera Drniša prema Šibeniku. U desnom zavoju je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i sudario se s Daciom koju je vozio 27-godišnjak. 

- Protiv 47-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu - poručila je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Vaša reakcija na temu