Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Goran Marić rekao da se nacionalni stadion može sagraditi za tri godine, stranka Popravi grad mu poručila da se psihijatrijska klinika za političare može napraviti još brže

Goran Marić rekao da se nacionalni stadion može sagraditi za tri godine, stranka Popravi grad mu poručila da se psihijatrijska klinika za političare može napraviti još brže

Radi se o prioritetu svih prioriteta ove, ludim političarima, zarobljene države - poručili su iz stranke Ante Zoričića

Izgradnja nacionalnog stadiona ne samo da je realna, ona je potrebna. To se mora napraviti što prije i ako se tome ozbiljno pristupi za najkasnije tri godine stadion može biti završen - izjavio je novinarima ministar Goran Marić uoči sastanka užeg kabineta Vlade RH.


A iz stranke Popravi grad, čiji je gradski vijećnik Ante Zoričić, na to su rekli:

- Psihijatrijska klinika za političare može se napraviti još brže i ona je potrebnija od bilo čega. Čak i od magnetske rezonance koju splitska bolnica ima samo jednu, a i ta je u kvaru. Psihijatrija za političare potrebnija je i od hospicija i palijativne skrbi zbog čega nam bolesnici u kućama umiru kao psi. Potrebnija je i od spasonosnih lijekova za djecu koja sa sondama u nosu očekuju spas od nas odraslih. A potrebnija je i od dječje onkologije koja se puževim korakom gradi desetljećima financirajući se preko pozivnog broja 060. Psihijatrijska klinika za političare prioritet je svih prioriteta ove, ludim političarima, zarobljene države.

Vaša reakcija na temu