Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HGK ŽK SPLIT Projektom PlanStart besplatno do poslovnog plana

HGK ŽK SPLIT Projektom PlanStart besplatno do poslovnog plana

Prilika za male poduzetnike

HGK - Županijska komora Split i Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu i ove godine nastavljaju s provođenjem projekta PlanStart te je objavljen Javni poziv malim poduzetnicima za sudjelovanje u projektu. 

Projektom se povezuju poduzetnici sa sjedištem u Splitsko-dalmatinskoj županiji iz 1. kategorije članica HGK sa studentima Sveučilišnog odjela, na način da studenti izrađuju poslovne planove za tvrtke odabrane putem Javnog poziva. 

Javni poziv s uvjetima za prijavitelje i obrascem prijave nalazi se ovdje.

Sudjelovanje u projektu poduzetnicima omogućava dobivanje poslovnog plana, prijeko potrebnog i korisnog alata pri apliciranju za kredite, sredstva iz nacionalnih programa, a nerijetko i EU fondova. S druge strane, na ovaj se način daje prilika studentima da kroz direktnu suradnju s poduzetnicima primjene stečena znanja u praksi i steknu dragocjeno iskustvo.

'Ovo je osmi put da HGK u Splitu i Sveučilišni odjel za stručne studije provode projekt PlanStart, koji je do sada iznjedrio brojne kvalitetne projektne rezultate i pokazao se korisnim i za poduzetnike i za studente. Ovim putem pozivam poduzetnike koji udovoljavaju uvjetima da sudjeluju u projektu, iskoriste mogućnost za dobivanje poslovnog plana i ujedno daju priliku našim studentima da se okušaju u realnom sektoru i pokažu naučeno. Ovaj projekt je pravi primjer kako se studenti mogu već za vrijeme studiranja aktivno pripremati za tržište rada, a sami poduzetnici, uz poslovni plan, dobivaju i priliku za suradnju i upoznavanje s potencijalnim budućim zaposlenicima, poručio je predsjednik HGK - Županijske komore Split Joze Tomaš. 

U projektu može sudjelovati 12 tvrtki, a prijave se primaju do utorka, 20. veljače 2024., do 16 sati, odnosno do popunjavanja maksimalnog broja tvrtki sudionica. 

Vaša reakcija na temu