Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović HSP o Ivoševićevim izjavama: 'Kuda ideš Splite?'

HSP o Ivoševićevim izjavama: 'Kuda ideš Splite?'

Oglasili se priopćenjem

HSP Split oglasio se priopćenjem vezano za izjave zamjenika gradonačelnika Bojana Ivoševića oko gledanja utakmica na Rivi.

'Kuda ideš Splite?

Za Dan Državnosti na nekim prostorima grada Splita nisu izvješene hrvatske zastave, a sada se želi zabraniti gledanje našeg ponosa, naših Vatrenih. S druge strane pjevaju se pjesme po šumama i gorama s obilježjima koje su nosili agresori  na Hrvatsku, od kojih su ginuli i ranjavani naši branitelji. Ističemo i da se u Splitu na Marulićevim danima vršljaju srpska pozorišta.

Ukoliko se Ivošević ne ispriča i ukoliko gradske vlasti ne dopuste gledanje naših Vatrenih na javnim prostorima, zatražit ćemo tematsku sjednicu Gradskog vijeća grada Splita.

Ukoliko i nakon tog Ivošević bude imao podršku, pozvat ćemo sve ljude koji vole naše Vatrene da dopuštenim demokratskim metodama prekinemo samovolju pojedinaca, ma tko oni bili.

Zajedno do pobjede!', poručili su.

Vaša reakcija na temu