Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay HUMANITARNA AKCIJA: HPD Kozjak pokrenuo inicijativu za pomoć obitelji Franić

HUMANITARNA AKCIJA: HPD Kozjak pokrenuo inicijativu za pomoć obitelji Franić

Evo kako možete pomoći

HPD Kozjak pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć i izgradnju obiteljskog doma obitelji Franić iz Kaštel Sućurca.

'Dragi ljudi, evo malo novosti. Statičar je pregledao kuću i zaključio da je definitivno za rušenje, budući da su jako oštećeni svi nosivi zidovi. U izradi je projekt za ponovnu izgradnju u istim gabaritima, za što će trebati i poveći iznos novca, pa je otvoren novi račun na HPD Kozjak da donacije mogu uplaćivati i tvrtke. Sva sredstva prikupljena na prethodnom računu bit će prebačena na ovaj, a informacije o potrebnom konačnom iznosu ćemo objaviti čim ih budemo imali. 

Podaci za uplatu:

OTP banka HPD Kozjak

IBAN: HR 412407000 1500018567 BIC: OTPVHR2X

s naznakom: 'Donacija za obitelj Franić'

Kao što već znate Grad Kaštela je ustupio prazan gradski stan kako bi obitelj imala gdje živjeti do ponovne izgradnje kuće. Kako gradski stan nije uređen, još se traži stan u najam na par mjeseci, a radi se i na tome da Željko dobije stalan posao kako bi se obitelj kasnije mogla samostalno uzdržavati. Oni su bolje, sretni su što je toliko njihovih sugrađana i drugih ljudi pokazalo veliko srce i odvojilo svoje vrijeme, novac i rad za njihovu dobrobit. Pomozimo im da ovaj loš period ostane iza njih.

Kao i ranije, molimo vas da pomognete kako i koliko možete, uplatom na račun, dijeljenjem, a za bilo kakve radove, materijal, usluge i sl. koje možete ustupiti obitelji, javite se Marku Lemcu na 091 540 5381

Hvala od srca', stoji u objavi na Facebooku.


Vaša reakcija na temu