Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Imamo odgovor policije o prevaranticama koje operiraju Splitom

Imamo odgovor policije o prevaranticama koje operiraju Splitom

Dvije žene su privođene na Prekršajni sud

Splitskoj policiji poslali smo snimke žena koje navodno prikupljaju donacije za udrugu gluhonijemih te tražili podrobniju informaciju.

Evo njihovog odgovora:

'Poštujući Uredbu o zaštiti osobnih podataka ne možemo Vam pružiti informacije o osobama čije fotografije ste nam dostavili, ali u odnosu na navedenu problematiku policijski službenici su u posljednjih sedam dana zatekli dvije osobe na području Splita koje su prikupljale novac na opisani način, prikazujući svoje teško imovinsko i fizičko stanje.

Nakon istraživanja osobe su uz optužni prijedlog privedene na općinski prekršajni sud zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 11. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira'.

Vaša reakcija na temu