Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Istraga u splitskom SDP-u, Barbir najavio tužbu

Istraga u splitskom SDP-u, Barbir najavio tužbu

Oglasili se i čelnici stranke

Nezavisni vijećnik Damir Barbir nedavno je komentirao neažurirane podatke na službenoj stranici SDP-a na kojoj je još on naveden kao predsjednik splitske podružnice stranke iako je SDP napustio prije godinu dana nakon što je dao podršku gradonačelniku Ivici Puljku za dizanje kredita.

Karlo Pilko, tajnik splitskog SDP-a, reagirao je na objavu nekadašnjeg predsjednika splitske podružnice i poručio: 'Kao što nam je ukrao mandat, neovlašteno koristio baze podataka za svoj Call centar, tako je ukrao šifre navedene web stranice koju zato ni ne koristimo'.

Sada su se oglasili iz SDP-a, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

'S obzirom na nedavne tvrdnje objavljene u medijima i na društvenim mrežama, SDP provodi temeljitu istragu kako bi se utvrdila vjerodostojnost navoda g. Pilka.

Poduzete su odgovarajuće mjere, ograničen je pristup spornoj internetskoj stranici te je provedena kontrola svih pristupa i aktivnosti na istoj. Tako provedenim aktivnostima do sada nije utvrđen neovlašten pristup, neovlaštena aktivnost niti povreda sigurnosti podataka.

Što se tiče drugog pitanja, SDP je prikupio izjave uključenih osoba i zatražio da te izjave potkrijepe odgovarajućim dokazima, o čemu će ovisiti pokretanje daljnjih postupaka, stranačke ili druge prirode.'

Barbir je za TV Dalmaciju najavio da će podići tužbu protiv Pilka.


Vaša reakcija na temu