Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Čorić: Cilj nam je sa soparnikom ući u hotele i restorane
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Ivan Čorić: Cilj nam je sa soparnikom ući u hotele i restorane

Drugačiji smo od svih ostalih na tržištu zbog odlične vizualizacije i samog serviranja na sinijama

Soparnik je staro poljičko jelo koje se uvijek priprema na isti način od domaće blitve, češnjaka, brašna, luka i maslinovog ulja na kominu u žaru i pepelu. Nekad je to bilo sirotinjsko jelo, a danas je postao brend i nezamjenjiv na svim većim svečanostima obiteljskog i društvenog okupljanja. OPG Čorić Ivan iz Tugara se bavi proizvodnjom ove delicije...

- Ponosno napominjemo da surađujemo s catering tvrtkama i podosta renomiranih restorana i hotela, te smo drugačiji od svih ostalih na tržištu zbog odlične vizualizacije i samog serviranja soparnika na sinijama širine 90 cm i s logotipom našeg OPG-a ugraviranog u samu siniju. Cilj nam je doprijeti do hotela i restorana, te im predstaviti naš jedinstven i autohtoni soparnik da ga uvrste u svoju svakodnevnu ponudu (švedski stol, razni domjenci i događanja), te tako učine svoju gastro priču još zanimljivijom - poručio je Ivan Čorić.

Ovaj OPG će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu