Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVOŠEVIĆ SE NARUGAO HDZ-ovcima: Bene su dokaz da je važnija trgovačka koalicija Ante Sanadera od zdravlja građana

IVOŠEVIĆ SE NARUGAO HDZ-ovcima: Bene su dokaz da je važnija trgovačka koalicija Ante Sanadera od zdravlja građana

'Nadam se da ih magično preko noći nasuto žalo preko fekalijama natopljenog tla nije omelo u izvidima na terenu'

Dogradonačelnik Bojan Ivošević komentirao je dolazak nadzora na Bene zbog fekalija na koje je jučer upozorio.

'Danas je u nadzor na Bene stiglo i Povjerenstvo za koncesije SDŽ, nadam se da ih magično preko noći nasuto žalo preko fekalijama natopljenog tla nije omelo u izvidima na terenu.

Zanimljivo će biti vidjeti i postupanje vodnog redarstva ViK-a s obzirom na to da na čelu Odjela zaštite na radu, zaštite okoliša i vodnog redarstva je ni manje ni više nego žena Ante Sanadera, a na čelu same firme predsjednik gradske organizacije HDZ-a Split.

Ili HDZ ili Hrvatska u punom smislu riječi jer su već godinama upravo Bene dokaz da je važniji Ante Sanader i njegova trgovačka koalicija nego zdravlje naših građana i zaštita okoliša', objavio je Ivošević.

Vaša reakcija na temu