Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Iz trgovine ukrao bocu pića, pa zaštitaru prijetio nožem

Iz trgovine ukrao bocu pića, pa zaštitaru prijetio nožem

Osumnjičen je i zbog provale u liječničku ordinaciju

U subotu je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je osumnjičen zbog teške krađe i razbojničke krađe. 

Utvrdili su da je u petak oko 16 sati pokušao ukrasti bocu pića u trgovini u Slavićevoj ulici. Kada ga je uhvatio zaštitar, zaprijetio mu je nožem te je pobjegao. Policija je tijekom istrage utvrdila i da je u veljači provalio u liječničku ordinaciju u Hercegovačkoj ulici iz koje je ukrao lijekove vrijedne 1000 kuna. 

O dovršenom istraživanju obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo kojem je dostavljena kaznena prijava, poručili su iz policije.

Vaša reakcija na temu