Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović JEDNOGLASNA ODLUKA: Poništen projektni natječaj za Sportsko-rekreacijski centar Brda

JEDNOGLASNA ODLUKA: Poništen projektni natječaj za Sportsko-rekreacijski centar Brda

Niti jedan rad nije zadovoljio propisane uvjete

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave, na temelju žalbe jednog od natjecatelja, Rješenjem od 12. srpnja 2024. godine poništila je Odluku o rezultatima projektnog natječaja od 22. svibnja 2024. godine koji se odnosio na izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu sportskog rekreacijskog centra Brda, objavili su iz Banovine.

Ocjenjivački sud i članovi Povjerenstva za javnu nabavu razmotrili su navode iz Rješenja te uzimajući u obzir obrazloženja o prihvaćanju žalbenih navoda, ponovo pregledali sve pristigle natječajne radove. 

Stručno mišljenje ovlaštene osobe s područja zaštite od požara ukazalo je na to da niti jedan natječajni rad ne zadovoljava propisane uvjete. Stoga je Povjerenstvo donijelo jednoglasnu preporuku o poništenju projektnog natječaja.

'S obzirom na navedene okolnosti, Grad Split će provesti novi urbanističko-arhitektonski natječaj za Sportsko-rekreacijski centar Brda. Prilikom pripreme i objave novog natječaja, kao i svih budućih urbanističko-arhitektonskih natječaja, primijenit će se standardi koji će uzeti u obzir iskustva i okolnosti proizašle iz žalbenog postupka nedavno poništenog natječaja za bazen i dvoranu na Brdima' naveli su iz Grada.

Vaša reakcija na temu