Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jednokratna ambalaža za hranu i piće koja je izvrsno prihvaćena u ugostiteljstvu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jednokratna ambalaža za hranu i piće koja je izvrsno prihvaćena u ugostiteljstvu!

'Just Go Eco' nudi kraft, papirnatu i drvenu ambalažu za hranu, kao i onu biorazgradivu

Biorazgradiva ambalaža sve je više prepoznata i izvrsno prihvaćena u Hrvatskoj. Tome svjedoče i u tvrtki Just Go Eco d.o.o. Glavna djelatnost poduzeća je prodaja papirnate ambalaže za hranu i piće, te biorazgradive ambalaže. 

- Glavni motiv tvrtke je bolje i čišće sutra, a budući da vidimo da je potražnja za našim asortimanom sve veća, drago nam je da su i krajnji korisnici, a ne samo ljudi iz sektora gastronomije i ugostiteljstva prihvatili naše proizvode - ističu iz poduzeća Just Go Eco

U bogatoj ponudi proizvoda može se pronaći kraft ambalaža, papirnata ambalaža, drvena ambalaža za hranu kao i biorazgradiva ambalaža. 

- Trudimo se svakodnevno unaprijediti našu uslugu te raditi na boljem okolišu s manje plastičnog otpada. Naši klijenti prihvatili su papirnate čaše, slamke, vrećice, kutije i druge biorazgradive proizvode te ih svakodnevno upotrebljavaju u poslovanju, čime izravno doprinose očuvanju okoliša. Kako bi papirnata ambalaža bila što dostupnija, izradili smo web shop gdje se proizvodi mogu jednostavno naručiti, nakon čega ih dostavljamo na željenu adresu - naglašava Daniel Uroda iz Just Go Eco

Više informacija o jednokratnoj ambalaži za hranu i piće može se pronaći na justgoeco.hr ili kontaktirati na info@justgoeco.hr.

Vaša reakcija na temu