Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: NENO JESTE LI GA VIDJELI? S Mertojaka nestao glavni protagonist 'tuluma iz pakla' nepravomoćno osuđen za teško seksualno sakaćenje djevojke

JESTE LI GA VIDJELI? S Mertojaka nestao glavni protagonist 'tuluma iz pakla' nepravomoćno osuđen za teško seksualno sakaćenje djevojke

Roditelji prijavili da je od kuće otišao u četvrtak

Na internetskim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba splitska je policija objavila kako se od 15. listopada traga za 28-godišnjim Rokom Šimcem iz Splita koji se u četvrtak udaljio iz stana svojih roditelja u Doverskoj ulici.

Riječ je glavnom protagonosti 'tuluma iz pakla', zbog kojeg je 2016. godine i nepravomoćno osuđen na četiri i pol godine zatvora.

Naime, prema presudi on je 6. studenog 2012. godine u Podstrani u stanu poznanika, u cilju svog seksualnog zadovoljavanja, a protivno volji oštećenice, za koju je znao da mu se ne može oduprijeti zbog privremene duševne poremećenosti izazvane akutnom intoksikacijom alkohola, u njeno spolovilo i anus ugurao svoju ruku svjestan da joj na taj način može nanijeti teške tjelesne ozljede. 

Djevojci koja je pretrpila stravične ozljede unutarnjih organa život je spašen opsežnom operacijom, a zdravstvene posljedice ostaju joj do kraja života. 

Suđenje je zbog zaštite identiteta djevojke bilo zatvoreno za javnost.

Kako se doznaje, upravo ovih dana Vrhovni sud će odlučivati o konačnom pravorijeku.

Špeklira se kako bi to mogao biti razlog nestaknu Roka Šimca, koji je, navodno, u posljednje vrijeme bio jako depresivan.

Visok je 175 centimetara, ima smeđe oči, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu sportsku majicu Adidas, tzv. duksericu, donji dio sive sportske trenerke Adidas te tenisice.

Mole se svi koji su ga vidjeli ili imaju bilo koju informaciju o njegovom nestanku da se jave na 192 ili na e-mail adresu: nestali@nestali.hr.

Vaša reakcija na temu