Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOŠ MALO S BENA Državni inspektorat utvrdio nepravilnosti i s električnim instalacijama

JOŠ MALO S BENA Državni inspektorat utvrdio nepravilnosti i s električnim instalacijama

Kerumov objekt posjetio je i elektroenergetski inspektor

Nakon vodopravne i turističke, na Bene je stigla i elektroenergetska inspekcija. Provedenim inspekcijskim nadzorom utvrđena je povreda tehničkih propisa niskonaponske električne instalacije i tehničkih propisa za sustave zaštite od djelovanja munje na građevinama. U skladu s ovlastima donesena je mjera na zapisnik, navodi se u dopisu Državnog inspektorata poslanog prijavitelju, Javnoj ustanovi za upravljanje Park šumom Marjan.

Obavit će se i kontrolni inspekcijski nadzor kojim će elektroenergetski inspektor utvrditi jesu li nepravilnosti otklonjene. Ovisno o utvrđenom, poduzet će se i druge propisane mjere.

Sva sila inspekcija krenula je na Bene nakon poraznih nalaza fekalnog potočića koji se formira iz septičke jame i curi u obalni pojas. Utvrđene su brojne nepravilnosti. Sve je proslijeđeno županijskom Povjerenstvu za praćenje koncesija.

Vaša reakcija na temu