Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Portal grada Kaštela KAŠTEL KAMBELOVAC Zbog radova na željezničkom mostu Krešimirova se zatvara na pola godine

KAŠTEL KAMBELOVAC Zbog radova na željezničkom mostu Krešimirova se zatvara na pola godine

Moći će prolaziti samo pješaci

Iz tvrtke Cenoza prometa d.o.o. obavještavaju da će u srijedu, 24. travnja u 12 sati uspostaviti privremenu regulaciju prometa prema njihovom Elaboratu privremene regulacije prometa, u svrhu izvođenja radova na rekonstrukciji željezničkog mosta u Kaštel Kambelovcu na pruzi M604 u km 311+893.

Građevinski radovi obuhvaćaju uklanjanje postojećeg i gradnju novog željezničkog mosta. Područje izvođenja radova je u dužini od cca 30 m, a radovi se izvode u Ulici kralja Krešimira.

Tijekom izvođenja radova zabranit će se promet za sva vozila osim vozilima gradilišta dijelom Ulice kralja Krešimira, od raskrižja s ulicom Uz prugu u smjeru juga. Za vrijeme postavljanja betonskih stupova na raskrižju Ulice kralja Krešimira i Ulice Uz prugu, zabranit će se promet za sva vozila osim vozilima gradilišta navedenim područjem.

Očekivano minimalno vrijeme trajanja izvođenja radova je 6 (šest) mjeseci, stoji u obavijesti.


Kako je ovo jedini spoj stare kaštelanske ceste i D8 u Kaštel Kambelovcu, tijekom narednih šest mjeseci te tijekom cijele turističke sezone, Kambelovčani i njihovi gosti morati će koristiti prilaze u Gomilici i Lukšiću. 

Portalu grada Kaštela isto je potvrdio i Josip Balić iz Cenoze promet te dodao da će prolaz Krešimirovom tijekom radova za pješake biti omogućen.

Vaša reakcija na temu