Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kaštela i Zaprešić donirali 50 tisuća eura za pomoć Općini Kiseljak

Kaštela i Zaprešić donirali 50 tisuća eura za pomoć Općini Kiseljak

'Pomoć je simbol našeg zajedništva'

Gradovi prijatelji, Kaštela i Zaprešić, su po odlukama gradonačelnika Denisa Ivanovića i Željka Turka, donirali ukupno 50 tisuća eura pomoći obiteljima pogođenim poplavama, koje su nedavno zadesile prijateljsku općinu Kiseljak.

'Poplave koje su pogodile općinu Kiseljak ostavile su iza sebe štetu koja je ugrozila mnoge obitelji i njihove domove. U ime svih građana Kaštela, odlučili smo da Grad Kaštela uputi donaciju kako bismo olakšali teret s kojim se suočavaju pogođeni stanovnici Kiseljaka. 

Ovo je naš način da pružimo ruku pomoći i pokažemo da nisu sami u ovoj teškoj situaciji. Pomoć koju šaljemo nije samo materijalna, ona je simbol našeg zajedništva, empatije i solidarnosti. Nadamo se da će ova donacija pomoći u obnovi života i domova, te vratiti nadu obiteljima koje su pretrpjele velike gubitke', poručio je Ivanović.

Vaša reakcija na temu