Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KERUM ZAPRIJETIO IVOŠEVIĆU: 'Spomeni me još jednom, gučak ću ti iščupat'

KERUM ZAPRIJETIO IVOŠEVIĆU: 'Spomeni me još jednom, gučak ću ti iščupat'

'Slušaj klošaru četnički, pisao si slogan 'Split je kurac', za tebe sve što je hrvatsko ne valja'

Predsjednik HGS-a Željko Kerum odgovorio je Bojanu Ivoševiću, glasnogovorniku Facebook stranice 'Dnevna doza splitskog nereda', nakon što je aktivist iznio svoje mišljenje o njemu za Dalmatinski portal.

Ivošević ga je, podsjetimo, nazvao zloćudnim tumorom Splita.

-  Ivoševiću, ne znan te niti san u bilo kojem smislu ima s tobom kontakt, a ti napišeš javno da san ja tumor grada Splita, jesi li ti svjestan šta radiš? Slušaj klošaru četnički, pisao si slogan 'Split je kurac', za tebe sve što je hrvatsko ne valja. Dobio si medijski prostor jer se sprdaš s Hrvatskom - sasuo je Kerum uvrede.

Poručio je Ivošević i da je šteta što je uteka profesorici Tonković kad ga je 'tila tuć jer joj je vriđa obitelj'.

-  Priša si miru. Smeta ti Split i Hrvatska, ajde u Ravnu Goru, tamo te čekaju tvoji preci, a mene još jednom spomeni gučak ću ti iščupat - završio je Kerum.

Nije prvi put da Kerum spominje 'čupanje gučka'. Istu prijetnju slao je i pojedinim novinarima koji su, dok je bio gradonačelnikom, pisali o poslovnim problemima njegove supruge Fani Horvat, koja je u to vrijeme bila trudna.

Vaša reakcija na temu