Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Kerum u stečaju prodao zemljište na Čiovu za 40 tisuća eura

Kerum u stečaju prodao zemljište na Čiovu za 40 tisuća eura

Prihvaćena je najpovoljnija ponuda

Tvrtka Avid kupila je od Kerum d.o.o. u stečaju građevinsko zemljište od 369 kvadratnih metara u Okrugu na Čiovu za 40.100 eura. To je bila najpovoljnija ponuda na dražbi. Kupac je već isplatio sve obaveze o čemu je stečajna upraviteljica Natalija Mladineo obavijestila Trgovački sud u Splitu. 

Iduća je na redu prodaja zemljišta u Supetru, ponude će se otvarati idući tjedan. Prodaje se vinograd površine 7236 metara kvadratnih smješten 400 metara južno od naseljenog dijela Supetra. Tu je i teren od pet tisuća kvadrata, u naravi pašnjak, maslinik, vinograd i potok obrastao raslinjem smješten 800 metara južno od Supetra. Procijenjena vrijednost iznosi 63.845 eura. 

Imovina Kerum d.o.o. prodaje se kako bi se namirili vjerovnici u stečajnom postupku. Dosta toga su već pokupovale obiteljske tvrtke Željka Keruma.

Vaša reakcija na temu