Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Grad Split KONAČNO: Otvara se nathodnik Mejaši, učenici će sigurnije do škole

KONAČNO: Otvara se nathodnik Mejaši, učenici će sigurnije do škole

Montiran je u travnju

Uoči početka školske godine, s otprilike pet mjeseci kašnjenja, otvara se nathodnik Mejaši u Vukovarskoj ulici, iako je čelična montaža postavljena još sredinom travnja. 

Radove vrijedne 913.369 eura s rokom završetka u ožujku je izvela tvrtka Tehno-Elektro iz Đakova, dok je nathodnik dug 62 metra projektirala  tvrtka Inženjerski projektni zavod. 

'Tehnički pregled održan je u utorak, a testiranje rampe za osobe s invaliditetom nastavljeno je u srijedu. Protupožarna inspekcija će dostaviti pozitivno mišljenje nakon što se kompletira atestna dokumentacija, kroz narednih nekoliko dana. Utvrđeni manji tehnički nedostaci bit će otklonjeni u idućih sedam do deset dana, pa će biti izdana uporabna dozvola', u kolovozu je objašnjavao je pročelnik Teo Vojković novinaru Damiru Petranoviću u serijalu 'Di je zapelo?'. 

Prva ideja o nathodniku se, spomenimo i to, javila prije deset godina. Privremeno rješenje za sigurnost djece našlo se kroz semafore.

Vaša reakcija na temu