Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Korona pokosila Trgovački sud u Splitu, 13 zaraženih, 15 u samoizolaciji

Korona pokosila Trgovački sud u Splitu, 13 zaraženih, 15 u samoizolaciji

Novo žarište

Splitski Trgovački sud pokosila je korona. Kako doznajemo od predsjednice suda Franke Buzov, oboljelo je 13 zaposlenika, a 15 ih se nalazi u samoizolaciji.

Većini sljedeći tjedan prestaje samoizolacija, a sud je u stalnom kontaktu s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, izvijestila nas je predsjednica suda.

Zasad nije utvrđeno kako je došlo do ovolikog broja oboljelih. Svi službenici, namještenici i dužnosnici će biti testirani, a u prvom valu je na testiranje pozvano njih 50.

Kako neslužbeno doznajemo, nitko od oboljelih nije bio cijepljen. Dio uzoraka će se poslati u Zagreb na sekvencioniranje kako bi se utvrdilo o kojem se soju radi.

Vaša reakcija na temu