Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Posljednju utakmicu s Rudešom igrači Hajduka ne pamte po dobrom, razlog je situacija koja se dogodila pri kraju utakmice

Posljednju utakmicu s Rudešom igrači Hajduka ne pamte po dobrom, razlog je situacija koja se dogodila pri kraju utakmice

'Bijeli' su pobijedili, ali nikome nije bilo do slavlja

Posljednji dvoboj s Rudešom, Hajduk je igrao 17. veljače u ove godine. U sklopu 23. kola HNL-a 'bijeli' su u Kranjčevićevoj ulici slavili s 2:0 golovima Marka Livaje u 48. i Leona Dajakua u 98. minuti. 

No, nakon pobjede nikome nije bilo do slavlja. Utakmica je to koja će ostati upamćena po teškoj ozljedi Mihaela Žapera. Hajdukov veznjak u igru je ušao u 71. minuti, a 15 minuta kasnije morao je izaći nakon što se ozlijedio. 

Vrlo brzo stigla je vijest da je riječ o teško ozljedi, stradao je prednji križni ligament. 

Žaper je početkom ožujka operiran, pred njim je sad višemjesečni oporavak, a uvijek će se postavljati pitanje bi li Hajdukova sezona bila drukčija da nije došlo do ozljede defenzivnog veznjaka kojeg su 'bijeli' proteklog ljeta dugo lovili, da bi ga na koncu uspjeli dovesti u transferu iz Osijeka. 

Vaša reakcija na temu