Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay MORSKA BAJKAONICA: Edukativna i kreativna radionica za djecu, prijave u tijeku

MORSKA BAJKAONICA: Edukativna i kreativna radionica za djecu, prijave u tijeku

Održava se u subotu u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika

Upravni odjel za turizam, pomorstvo i promet Splitsko-dalmatinske županije u sklopu projekta 'Pomorsko je dobro' organizira edukativnu i kreativnu radionicu za djecu s nazivom 'Morska bajkaonica'.

Radionica će se održati 27. travnja 2024. godine od 10.00 sati, u prostoru Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu i na nju su dobrodošli svi zainteresirani osnovnoškolci od 1. do 4. razreda koje ovim putem pozivamo da se prijave putem poveznice https://forms.gle/63PnTCRWWH5WLWv5A.

'Morska bajkaonica' je radionica edukativnog karaktera s ciljem upoznavanja djece osnovnoškolske dobi o morskoj tradiciji u Hrvatskoj te o potrebi očuvanja mora i njegovog okoliša za buduće generacije. Voditeljica, pripovjedačica i dramska pedagoginja Jasmina Aleksandra Žiljak, umjetnički i interaktivno će voditi djecu voditi kroz baštinsku i eko priču. Nakon  pripovijedanja razgovarat će se o važnosti očuvanja mora i o tome što mi možemo učiniti za život u skladu s prirodom. Nakon priče, djeca će se kreativno izražavati kroz dramske igre, ples, pokret i glazbu, a na kraju je predviđeno vrijeme za likovno stvaralaštvo (korištenje drvenih bojica i bilježnica).

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a moguće je sudjelovanje maksimalno 26 djece.

Predviđeno trajanje radionice je 90 minuta.


Vaša reakcija na temu