Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kotar Bol pokrenuo ekološku akciju 'Trebam stablo, sadim stablo'

Kotar Bol pokrenuo ekološku akciju 'Trebam stablo, sadim stablo'

Posadili su sedam stabala, a svojim primjerom žele potaknuti i druge kvartove

Vijeće Gradskog kotara Bol na čelu s predsjednikom Antom Šunjićem na prijedlog vijećnice kotara Mirne Kovačić donijelo je jednoglasnu odluku o pokretanju ekološko-edukativne akcije 'Trebam stablo, sadim stablo'.

- Odlučili smo se za ovakvu akciju kako bismo sačuvali najzeleniji kotar grada i svojim primjerom potaknuli i ostale kotareve u obnovu i očuvanje svojih zelenih površina. Posadili smo sedam stabala u tjednu kada obilježavamo Dane kotara Bol, stabla su simbol zajedništva svih sedam vijećnika koji žele zeleniji i čistiji Split - poručio je Ante Šunjić.

Ante Šunjić, Marko Žaja, Mirna Kovačić, Zlatan Leko, Ivan Ćurković, Marija Definis-Gojanović i Boba Matković u suradnji s Parkovima i nasadima su stablima melije (poznatija kao očenašica) i robinije našli novo stanište.

Vijećnici ističu kako će nastaviti akciju tijekom svog cijelog mandata, a pozivaju i sugrađane da im daju svoje prijedloga za neke pogodne lokalitete sadnje.

- Pozivamo sve građane na centralnu proslavu Dani kotara Bol u nedjelju u 18 sati na igralištu OŠ Bol - zaključili su.

Vaša reakcija na temu