Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MALO MISTO Stanišić prijavio Prkića zbog popravljanja ploče u centru grada, komunalno redarstvo pokrenulo prekršajni postupak

MALO MISTO Stanišić prijavio Prkića zbog popravljanja ploče u centru grada, komunalno redarstvo pokrenulo prekršajni postupak

Doslovno jeftin populizam 'najboljeg' vijećnika. 250 kuna - rekao je dosadašnji predsjednik Gradskog vijeća

Jakov Prkić, gradski vijećnik i bivši kandidat za gradonačelnika Splita, popravio je ploču u centru Splita, što je bio Igoru Stanišiću, donedavnom predsjedniku Gradskog vijeća povod za mali politički obračun.

Naime, HGS-ovcu je zasmetalo što se Prkić u svom dosadašnjem radu zalagao za striktno pridržavanje zakona, a u ovom slučaju nije imao dozvolu.

- Bilo bi zanimljivo čuti je li imao dozvolu za radove na kulturnom dobru? Ima li licencu potrebnu za radove u staroj gradskoj jezgri? Iluzorno je očekivati da reagira novi gradonačelnik jer mu je ruka dojučerašnjeg stranačkog kolege prijeko potrebna za većinu u Gradskom vijeću - poručio je, među ostalim, Igor Stanišić.

No, nije stao na verbalnom upozorenju, poslao je gradskoj upravi upit i dobio sljedeći odgovor:

- Obavještavam Vas da je u predmetu radova na pločama u Krešimirovoj ulici komunalno redarstvo u skladu sa svojim ovlastima pokrenulo prekršajni postupak i o navedenom događaju obavijestilo nadležni konzervatorski odjel Ministarstva kulture.

Stanišić nam je rekao da će Prkić trebati platiti 250 kuna.

- Doslovno jeftin populizam 'najboljeg' vijećnika. 250 kuna - kazao nam je Stanišić.

Vaša reakcija na temu