Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MATIJEVIĆ: Građani Splita pokazali su da vjeruju našim kandidatima

MATIJEVIĆ: Građani Splita pokazali su da vjeruju našim kandidatima

'Sad treba uložiti sav politički napor da se smijeni HDZ'

'Imali smo stav, ali i odgovornost prema stranci i biračima. Zahvaljujem svim Splićanima koji su izašli na izbore, a na poseban način onima koji su podržali koaliciju Rijeke pravde i naše kandidate. 

Nismo se slagali sa svim, ali smo poštovali odluke stranačkih tijela i dali  svoj maksimalni doprinos što pokazuje i rezultat. 

SDP je prvi put nakon 2011. godine bio prva lista u Splitu na izborima za Sabor!', poručuje predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević.

Osim što je lista pobijedila u Splitu, Matijević je izrazio 'veliko zadovoljstvo' što je i Ranko Ostojić dobio povjerenje najvećeg broja splitskih birača (6993). To je, dodao je, ujedno i najbolji pojedinačni rezultat od svih kandidata i svih izbornih lista.


'Uz to i drugi naši kandidati su dobivali značajnu podršku Ivana Marković 819, Mišo Krstičević 1974…i mogu kazati da su građani Splita pokazali da vjeruju našim kandidatima, kad su oni vjerodostojni i dokazani socijaldemokrati. Upravo u našim članovima vide kvalitetnu alternativu i to će nam postati putokaz za daljnje djelovanje. 

Sad treba uložiti sav politički napor da se smijeni HDZ ako je  to ikako  moguće, a analizu ukupnih rezultata i unutarstranačke odluke će doći na red nakon toga kako to u demokratskoj i odgovornoj stranci treba biti', naglasio je Matijević.

Vaša reakcija na temu