Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MATIJEVIĆ O DRAMI U VODOVODU 'Puljkovi nadzornici samo su žicali da im se kupe tableti, Šuta im je to uslišio'

MATIJEVIĆ O DRAMI U VODOVODU 'Puljkovi nadzornici samo su žicali da im se kupe tableti, Šuta im je to uslišio'

'Naši sugrađani imaju jedino zalihe pitke vode koje nam trebaju čim padnu tri kapi kiše'

Predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević smatra kako je Split taoc prepucavanja i politikanstva HDZ-a i Centra. Istaknuo je to referirajući se na najnoviju dramu povezanu s komunalnom tvrtkom Vodovod i kanalizacija, odnosno na optužbe Ivice Puljka na račun bivšeg direktora Tomislava Šute zbog gubitaka u poslovanju

'HDZ brani bivšeg direktora i opstruira sadašnjeg, a Puljak saziva presice i čudi se kao da je tek postao gradonačelnik, a ne da je tu već dvije i pol godine. 

I dok sam ja kritizirao rad Šute i 2021., zamjenik Antonio Kuzmanić tad ga je javno pozivao da se kandidira i prijavi na novi natječaj za direktora. Da nije bilo vanrednih izbora, Šuta bi dobio novi mandat.

Ako je situacija u Vodovodu tako kaotična, šta su radili članovi Nadzornog odbora koje je tu postavio Puljak? Prate li oni uopće šta se u firmi događa ili su tu samo da bi dobili skoro 300 eura mjesečne naknade? Jedini je glas koji su pustili Puljkovi članovi Nadzornog odbora žicanje da im se kupe tableti za rad, a što im je direktor Šuta tad i uslišio.

I ne sumnjam da nas čekaju dani novog prepucavanja i tumačenja obiju strana od kojeg naši građani nemaju apsolutno ništa. Jedino su što naši sugrađani imaju zalihe pitke vode koje nam trebaju čim padnu tri kapi kiše jer nam se zamuti', konstatirao je Matijević.

Za navedeno je zahvalio HDZ-u i Centru. 

Vaša reakcija na temu