Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mislila sam da nema izlaza iz moje novčane neprilike. Tada sam vidjela reklamu za otkup zlata...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Mislila sam da nema izlaza iz moje novčane neprilike. Tada sam vidjela reklamu za otkup zlata...

Auro Domus posluje na više od 100 lokacija diljem zemlje

'Uh, trebala bi mi još koja stotka do kraja mjeseca...'. 'Nedostaje mi još 2.000 kuna da zatvorim onaj dug...'. 'Da mi je bar negdje naći tisuću kuna do sutra...'

Rečenice poput ovih možemo čuti gotovo svakodnevno. Ljudi se često nađu u nekom financijskom problemu zbog raznih razloga - privremenog gubitka posla, smanjenja primanja, nerazboritog postupanja s novcem, nepredviđenih troškova...

Jedno se vrijeme pokušavaju izvući iz takvih neprilika, ali mnogi ne uspijevaju. Jednostavno ne vide način kako izaći iz te situacije.

'Mislila sam da nema izlaza. Nisam htjela ulaziti u preskupe dugove jer sam ionako imala dva kredita koja sam otplaćivala', započela je svoju priču jedna Splićanka. 

'A onda sam na jednom web portalu vidjela reklamu za otkup zlata', nastavila je. 

'Nisam znala ništa o takvoj djelatnosti  pa sam kliknula na web stranicu Auro Domusa da vidim o čemu se tu zapravo radi. Moj prvi dojam bio je izuzetno pozitivan pa sam odlučila odnijeti  narukvicu i dvije ogrlice u njihovu poslovnicu kako bi mi ih procijenili.  Ostala sam ugodno iznenađena profesionalnošću djelatnika koji su mi zlatni nakit besplatno procijenili i dali mi ponudu. Kako taj nakit ionako nikad ne nosim, a novac mi je bio hitno  potreban za jedan izvanredni trošak, nisam ni trenutak dvojila. Pogotovo me razveselilo to što sam novac dobila odmah, na licu mjesta!', ističe zadovoljno naša sugovornica.

Priča poput ovih ima još mnogo. Iskustva klijenata koji koriste usluge otkupa zlata u Auro Domusu redom su pozitivna. Auro Domus je jedini profesionalni lanac za otkup i prodaju zlata u Hrvatskoj, koji posluje na više od 100 lokacija diljem zemlje.


Ako imate staro zlato koje vam ne treba - neovisno radi li se o nakitu, satu ili zubnom zlatu, provjerite koja vam je poslovnica najbliža. U Splitu to je ona na adresi Poljička cesta 8. Donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i dođite do gotovine odmah! 

Više informacija dostupno je na stranicama tvrtke Auro Domus te besplatnom broju telefona 0800 73 72.

Vaša reakcija na temu