Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mladi SDP-ovci uz Ranka Ostojića na izborima

Mladi SDP-ovci uz Ranka Ostojića na izborima

Forumaši su istaknuli važne probleme koji pogađaju kako devetu tako i desetu izbornu jedinicu

Jučer je održana regionalna sjednica Foruma Mladih SDP-a, okupivši članove iz Splita i Zadra. Sjednica je bila prilika za poticanje aktivnog sudjelovanja mladih u politici i društvenim promjenama.

Predsjednica Foruma Mladih SDP Split, a ujedno i kandidatkinja za Sabor, Rafaela Matić, zajedno s prisutnima, srdačno je pozdravila članove i goste te predstavila rezultate predizborne ankete provedene među mladima u 10. izbornoj jedinici. Pozvala je mlade da se aktivno uključe u politički proces i budu pokretači pozitivnih promjena u društvu.

Tajnik Foruma Mladih Splitsko-dalmatinske županije Pero Anić, prezentirao je rezultate predizborne ankete provedene među mladima u 9. izbornoj jedinici, ističući važnost njihovog glasa i mišljenja u političkim odlukama.


Sandro Lovrinović, predsjednik Foruma Mladih SDP Zadar, i tajnik Karlo Pilko ispred SDP-a Split, također su uputili srdačne pozdrave prisutnima, potičući ih na daljnji angažman i aktivno sudjelovanje u političkom životu.

Druženje je nastavljeno u ugodnoj atmosferi uz prisustvo Ranka Ostojića, nositelja liste u 10. izbornoj jedinici. Razgovaralo se o predstojećim izborima, planiranim aktivnostima Foruma Mladih te o važnosti uloge mladih u oblikovanju budućnosti društva.

Mladi forumaši su istaknuli važne probleme koji pogađaju kako devetu tako i desetu izbornu jedinicu, uključujući iseljavanje iz Hrvatske, probleme u pravosuđu, porast stope nasilja, inflaciju i rast cijena, stambeno pitanje, zbrinjavanje otpada, te izazove vezane uz male plaće i mirovine, dok su istovremeno ponudili brojna rješenja za ove izazove.

Ova regionalna sjednica pokazala je odlučnost i angažman mladih članova Foruma mladih SDP-a u ostvarivanju pozitivnih promjena u društvu te je potvrdila njihovu važnu ulogu u političkom procesu. 

Vaša reakcija na temu