Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr UŽIVO (19.10) Hajduk dočekuje Rudeš, Ivanković radi dvije promjene

UŽIVO (19.10) Hajduk dočekuje Rudeš, Ivanković radi dvije promjene

Prvenstvena utakmica 32. kola SuperSport HNL-a: Hajduk - Rudeš

Pet kola ostalo je do kraja HNL-a. Hajduk je treći i tu će ostati, a danas (19.10 sati) u 32. kolu 'bijeli' na Poljudu dočekuju Rudeš. Utakmica sa zagrebačkim klubom igrat će se bez gledatelja, Hajduk odrađuje još jednu utakmicu kazne nakon incidenata na kup utakmici s Dinamom. Rudeš je posljednja momčad lige, a jedinu pobjedu u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarili su početkom ožujka kada su svladali Goricu (2:1).

Privremeni trener Hajduka Jure Ivanković za susret s Rudešom ne može računati na Lovru Kalinića, Marka Livaju, Zvonimira Šarliju, Vadisa Odjidju-Ofoea, već od ranije nema Darija Melnjaka i Mihaela Žapera. U početni sastav vraća se Filip Krovinović, a priliku bi mogao dobiti i Yassine Benrahou.  

Mogući sastav Hajduka: Buljan, Sigur, Uremović, Prpić, Diallo, Krovinović, Pukštas, Benrahou, Brekalo, Sahiti, Trajkovski. 

Glavni sudac utakmice je Mateo Erceg iz Benkovca. Pomagat će mu Goran Perica iz Šibenika i Luka Pajić iz Rijeke, a četvrti sudac je Marino Majstrović iz Crikvenice. VAR sudac je Igor Pajač iz SV. Ivana Zeline, a njegov asistent Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu