Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Na međunarodnom sajmu inovacija u IWIS u Varšavi inovatori udruge DALMIT osvojili jednu srebrnu i dvije brončane medalje

Na međunarodnom sajmu inovacija u IWIS u Varšavi inovatori udruge DALMIT osvojili jednu srebrnu i dvije brončane medalje

Veliki uspjeh splitskih inovatora

U organizaciji Hrvatske zajednice inovatora na 18. međunarodnom sajmu inovacija IWIS 2024. koji se održao u gradu Varšavi u Poljskoj sudjelovali su i članovi udruge DALMIT. Na najvećem sajmu inovacija u Poljskoj predstavilo se više od 200 inovatora iz 10 zemalja svijeta.

Inovatori DALMIT-a ostvarili odlične rezultate osvojivši jednu srebrnu i dvije brončane medalje. Srebrnom medaljom nagrađena je inovacija za terapijsku masažu 'Rukavica za masažu' autorice Edite Petric.

Brončanim medaljama su nagrađene inovacije 'Sidro s pomičnim krakovima' - autori Ivica Pivačić Jadran Pivačić, te inovacija 'Smart info Card' inovatori Nikola Čizmić i Mirko Bajto.

Vaša reakcija na temu