Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU ŠK Na šibenskom području uhvaćen Srbin koji je krijumčario migrante

Na šibenskom području uhvaćen Srbin koji je krijumčario migrante

Predan je pritvorskom nadzorniku

Zbog krijumčarenja migranata policija je osumnjičila 34-godišnjeg državljanina Srbije. 

Prije dva dana su na području Šibenika zatekli više stranih državljana koji su ilegalno ušli u Hrvatsku. U blizini su zatekli i 34-godišnjaka te napušten kombi srpskih oznaka. Istragom je utvrđeno kako je 34-godišnjak iz koristoljublja prevozio strance do dogovorenog odredišta.

'Prema stranim državljanima je postupano sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti te Zakonu o strancima. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma, 34-godišnjak je 24. travnja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu