Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NAKRIVILA SE: Nakon prolaska vatrogasaca oštećena sjeverna vrata na Marjanu

NAKRIVILA SE: Nakon prolaska vatrogasaca oštećena sjeverna vrata na Marjanu

'Pokušat ćemo sanirati štetu'

Na sjevernom ulazu u Marjan popustila su vrata. Nakon što su otvorena zbog prolaska vatrogasaca na intervenciju gašenja požara, vrata se više nisu mogla zatvoriti, kažu nam u Javnoj ustanovi za upravljanje park šumom.

Oštećena je donja britvela, radnici su je osigurali od mogućeg pada dok će Cestar postaviti i signalizaciju kako bi upozorili posjetitelje.

- Vrata od početka nisu 'pogođena', problem je s otvaranjem i zatvaranjem, ali pokušat ćemo sanirati štetu - kažu u Javnoj ustanovi.

Vrata su, podsjetimo, naručena i postavljena u mandatu bivšeg ravnatelja Damira Grubšića, a koštala su 20.000 eura. 

Kako su se, prema riječima ravnatelja Marka Pejnovića, pokazala preteška, plan je da se postave nova puno laganija koja će se moći otvarati i zatvarati elektromotorom s promatračnice. Postojeća će se iskoristiti za ogradu.


Vaša reakcija na temu