Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIJE MISLIO ZAPRAVO? Policija ispitala autora poruke o trovanju mačaka, izvjesio je zbog loših susjedskih odnosa

NIJE MISLIO ZAPRAVO? Policija ispitala autora poruke o trovanju mačaka, izvjesio je zbog loših susjedskih odnosa

Reagirali su nakon prijave

Poruka na ogradi obiteljske kuće u Vranjicu kojom se najavljuje trovanje mačaka nije bila ozbiljna, kažu u policiji. 

Solinski policajci su izašli na teren nakon dojave zabrinutih građana o postavljanju 'otrovnih mamaca zbog većeg broja mačaka koje rade štetu'. 

- Policijski službenici su obavili potrebne razgovore i utvrdili da osoba nije postavila otrov niti je imala namjeru to učiniti, već je njen čin posljedica loših međususjedskih odnosa. Na ovaj način autor je želio ukazati na neprilično držanje većeg broja mačaka u susjedstvu, na što je ranije upozoravao - tvrdi policija. 

Involvirane osobe su, obrazlažu, upozorene da se suzdržavaju od neprikladnih ponašanja i narušavanja javnog reda i  mira, odnosno bilo kakvog oblika protupravnog ponašanja. Pozvani su da svoje nesuglasice i razmirice ubuduće rješavaju na prikladan način, pred nadležnim tijelima.

- U ovom događaju nije bilo potrebe za daljnjim postupanjem policije jer nisu utvrđeni elementi prekršaja, odnosno kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti - naveli su.

Poruka se, podsjetimo, proširila društvenim mrežama, prijavljeno je solinskoj gradskoj upravi i policiji. Grad Solin je, osim policiji, prijavu proslijedio i Veterinarskoj inspekciji.

Vaša reakcija na temu