Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ponovno uhvaćena pijana za volanom, oduzeli joj vozilo i poslali u zatvor na 90 dana

Ponovno uhvaćena pijana za volanom, oduzeli joj vozilo i poslali u zatvor na 90 dana

Imala je 1,65 promila

Trajnom oduzimanjem vozila i kaznom zatvora u trajanju od 90 dana sud je kaznio 33-godišnju vozačicu iz Sinja koja je policiji poznata kao počiniteljica brojnih prometnih prekršaja. Izrečena joj je i mjera zabrane upravljanja vozilima u trajanju od dvije godine. 

Zaustavljena je 11. rujna u Vukovarskoj ulici u Sinju. Imala je 1,65 promila alkohola u krvi, a vozila je iako su joj na snazi bile dvije izrečene mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.

'Vozilo kojim je upravljala je privremeno oduzeto. S obzirom na to da se radilo o višestrukoj recidivistici koja je u posljednje dvije godine prijavljivana za prekršaje upravljanja vozilom prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje, a upravljala je vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane zbog čega je bila uhićena i dovedena u službene prostorije', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu