Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ninčević razveselio solinske roditelje: 'Neće biti povećanja cijene...'

Ninčević razveselio solinske roditelje: 'Neće biti povećanja cijene...'

Gradonačelnik reagirao na brojne upite

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević razveselio je brojne roditelje u svom gradu najnovijom objavom na društvenim mrežama.

'U posljednjih nekoliko mjeseci dobivam brojne upite zabrinutih i zbunjenih roditelja djece koja pohađaju privatne vrtiće u Solinu vezano za cijenu boravka djece u vrtićima za iduću pedagošku godinu.

Naime, roditeljima su bili ponuđeni ugovori sa znatno višim mjesečnim iznosima od onih koji su plaćali do sada.

Ovim putem, sve vas drage sugrađanke i sugrađani, čija su djeca upisana i pohađaju privatne vrtiće na području grada Solina obavještavam kako sam održao sastanak s vlasnicima privatnih vrtića, kojom prilikom sam se obvezao povećati participaciju iz proračuna grada u cijeni boravka za dodatnih 40 eura po djetetu neovisno o dužini trajanja pojedinog programa.

Mogu vas sa zadovoljstvom izvijestiti kako iduću 2024./25. pedagošku godinu neće biti povećanja cijene boravka djece koja idu u DV 'Cvrčak', kao ni za djecu koja pohađaju privatne vrtiće', napisao je.


Vaša reakcija na temu