Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube Ništa od suočenja u sudnici, Nikolina Ristović vodila kćer u bolnicu, a Miša Grof čeka ugradnju pacemakera

Ništa od suočenja u sudnici, Nikolina Ristović vodila kćer u bolnicu, a Miša Grof čeka ugradnju pacemakera

Jedini je došao optuženi poduzetnik Rok Gale

I danas je odgođena rasprava u slučaju kojeg Državno odvjetništvo vodi protiv Slovenca Roka Gale za krađu novca, nakita i satova u vlasništvu Nikoline Ristović i pokojnog Vidoja Ristovića iz vile Hedonist u Kaštelima u ljeto 2020. godine.

Fotogalerija: Villa Hedonist Kaštela

Na raspravu danas nisu mogle ni Nikolina, ni njena kćer Hana Cigoj. Prva zato što vodi mlađu kćer na pregled kod liječnika, a druga zbog obveza izvan Hrvatske.

'Jesu danas saznale da moraju kod liječnika. Ja sam došao iz Sarajeva', pobunio se Gale koji negira da je išta ukrao od gostiju koji su odsjeli u njegovoj vili.

Obrana je inače predložila da se sasluša Viktor Ristović zvani Miša Grof, svekar Nikoline Ristović, no to neće biti moguće, makar za izvjesno vrijeme.

Miša Grof ima, naime, probleme s ritmom srca zbog čega dolazi do nesvjestica i sinkopa. U takvom stanju ne može aktivno sudjelovati u raspravi, zaključio je vještak kojem je povjerena medicinska dokumentacija.

Ristović, međutim, čeka ugradnju pacemakera koji bi otklonio spomenute smetnje pa bi se možda ipak moglo računati na njegovo svjedočenje, makar video linkom. O tome će se odlučiti kada pristignu nove vijesti o njegovom zdravstvenom stanju.

Ristović bi navodno trebao posvjedočiti kako je cijela priča o krađi novca i nakita zapravo izmišljena.

Suđenje se nastavlja idući tjedan kada bi trebali svjedočiti zaštitari koji su bili te večeri s Galom u vili.

Vaša reakcija na temu