Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI LJUDI: Doznali smo tko će organizirati Splitski festival

NOVI LJUDI: Doznali smo tko će organizirati Splitski festival

Mrduljaš nije izabran

Glazbenik Stivi Vučković organizirat će Splitski festival. Nakon 15-ak godina, jedan od najboljih festivala odlazi iz ruku Tomislava Mrduljaša koji se također javio na natječaj. Turističko vijeće jednoglasno je podržalo Vučkovićev program. 

Od ove godine, gradonačelnik Ivica Puljak je odlučio promijeniti koncept festivala i produžiti ga na sedam dana te uložiti milijun kuna. U dobrom dijelu, prema najavama, iskoristili su Mrduljašev koncept te ga dodatno proširili.

Oformio je i Festivalski savjet na čijem je čelu Eduard Botrić, a uz njega su još Zlatko Gall, Stanislav Czwik i Teo Brajčić

Stivi Vučković je inače poznat po organizaciji Split Blues Festivala i revije 'Evo ruke', a prvi put okušat će se u novoj ulozi, organizaciji Splitskog festivala.

Vaša reakcija na temu