Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije poziva na besplatni seminar

Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije poziva na besplatni seminar

U srijedu, 15. svibnja

Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma te mjere aktivne politike zapošljavanja teme su seminara u organizaciji Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije. Ovaj besplatni seminar za obrtnike održat će se u srijedu, 15. svibnja s početkom u 9 sati u prostorijama komore na adresi Ruđera Boškovića 28 u Splitu.


Uz iskusnu predavačicu Đurđicu Mostarčić, ujedno i predsjednicu Sekcije računovođa Hrvatske obrtničke komore, seminaru će nazočiti i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. 

Na seminar se možete prijaviti do utorka 14. svibnja do 14 sati ili do popunjenosti kapaciteta, a prijave se primaju isključivo putem e-mail adrese ok.split@hok.hr. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 021/470-114

Vaša reakcija na temu