Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPG Verica Selanac proizvodi hladno prešano bučino ulje
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

OPG Verica Selanac proizvodi hladno prešano bučino ulje

Hrvatski zavod za javno zdravstvo i panel ocjenjivača ocijenili su hladno prešano bučino ulje Aurora kao izvrstan proizvod

Hladno prešano bučino ulje Aurora u vlastitoj uljari proizvodi OPG Selanac u selu Crnac pokraj Siska. Prvi su započeli s proizvodnjom hladno prešanog bučinog ulja. Bučino ulje Aurora proizvod je vrhunske kvalitete dobiven prirodnim putem isključivo iz bučinih koštica postupkom hladnog prešanja, 100% je čisto i koncentrirano, te ne sadrži nikakve primjese.

Kod hladnog prešanja bučine koštice ne prže i ne kuhaju, već se iz njih samo istiskuje ulje, što znači da su svi vitamini i minerali iz koštica ostali sačuvani. Zato je za proizvodnju jedne litre hladno prešanog bučinog ulja potrebno puno više bučinih koštica u odnosu na proizvodnju ulja toplim postupkom prešanja.


Hrvatski zavod za javno zdravstvo i panel ocjenjivača ocijenili su hladno prešano bučino ulje Aurora kao izvrstan proizvod, te je analizama potvrđeno da hladno prešano bučino ulje Aurora sadrži linolnu kiselinu koja doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

Ovaj OPG će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu