Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Parkovi i nasadi / Facebook Parkovi i nasadi zapošljavaju, otvoreno više radnih mjesta

Parkovi i nasadi zapošljavaju, otvoreno više radnih mjesta

Prijave do 16. rujna

Splitska gradska tvrtka Parkovi i nasadi raspisala je natječaj za zapošljavanje na više slobodnih radnih mjesta. Traže se: rukovoditelj odjela financija i plana, voditelj pravnih poslova, pomoćni radnik na zelenilu, radnik na tržnici i ribarnici, referent za naplatu na tržnicama, električar održavanja javne rasvjete, pomoćni radnik na održavanju javne rasvjete i vozač - strojarski radnik.

Prijave su otvorene od danas, 10. rujna, do 16. rujna.  

Radi se u Splitu. Detalji o uvjetima, opisu poslova i potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći u službenom natječaju, zainteresirani se mogu obratiti i na email posao@parkovi-st.hr.

'Ne propustite priliku da postanete dio našeg tima i doprinesete ljepoti i održavanju našeg grada', poručili su iz Parkova i nasada. 

Vaša reakcija na temu