Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PAUNOVIĆ: Osjećam se kao Goran Ivanišević kad je osvojio Wimbledon

PAUNOVIĆ: Osjećam se kao Goran Ivanišević kad je osvojio Wimbledon

Kandidat za predsjednika SDP-a rezultatom iznenadio sam sebe

Gradonačelnik Makarske i predsjednik makarskog SDP-a Zoran Paunović ušao je u drugi krug unutarstranačkih izbora i protiv Siniše Hajdaša Dončića borit će se za mjesto lidera najjače oporbene stranke.

Osvojio je 20,66 posto glasova i iznenadio mnoge, čak i sebe. Zato je u razgovoru za N1 otkrio da se osjeća kao Goran Ivanišević kad je 2001. osvojio Wimbledon.

'Praktički je bio otpisan pa s pozivnicom ušao u turnir i osvojio ga. To me podsjetilo na moj put jer kandidatura mi je bila odbijena. Sad sam se vratio i ušao u drugi krug. Od danas starta nova utakmica i želim Hajdašu Dončiću da ponovno osvoji 48 posto', rekao je Paunović pa dodao:

'Ovo je dokaz i da jako puno ljudi želi promjene. U drugom krugu je sve otvoreno pa pozivam članove stranke da prepoznaju novu energiju i novog čovjeka. Imam znanje i energiju pretvoriti SDP u pobjedničku stranku, socijaldemokratsku stranku. Bit ću onaj koji vodi računa o građanima i kako ostati blizak s njima, bit ću onaj koji će formirati nove politike bliske građanima i koji će pobijediti HDZ na sljedećim parlamentarnim izborima'.

Vaša reakcija na temu