Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PIJANI U PROMETU Jedan skrivio nesreću i pobjegao, a drugi vozio iako mu je vozačka poništena

PIJANI U PROMETU Jedan skrivio nesreću i pobjegao, a drugi vozio iako mu je vozačka poništena

U zatvoru je završio 39-godišnjak

Na raskrižju Ulice Borka Šarlije-Kese i Kijevske ulice u Zadru jučer je 39-godišnji vozač automobila zadarskih oznaka izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Naime, tijekom skretanja na raskrižju nije se držao sredine svoje prometne trake već vozilom prelazi na prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera zbog čega je došlo do sudara. Nakon prometne nesreće, 39-godišnji vozač se udaljio s mjesta događaja.

Policajci su ga brzo pronašli, a alkotestiranjem je utvrđena koncentracija alkohola od 2,15 g/kg. Vozač je uhićen i smještan u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog počinjenih prometnih prekršaja, 39-godišnjak je jučer uz optužni prijedlog doveden na Općinski sud u Zadru, gdje mu je nakon saslušanja određena mjera zadržavanja u zatvoru.

Osim njega, policija je zbog vožnje pod utjecajem alkohola na sud prepratila 52-godišnjaka koji je zaustavljen jučer oko 23 sata u Šopotu. Imao je 1,32 promila i to u vrijeme dok mu je pravomoćnim rješenjem zbog prikupljenih negativnih bodova, ranije ukinuta vozačka dozvola.

Vozač je jučer uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog sudu Zadru, izvijestila je policija..

Vaša reakcija na temu