Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Pisao grafite protiv Ivoševića ljutit što je naredio brisanje Torcidinog murala na Brdima

Pisao grafite protiv Ivoševića ljutit što je naredio brisanje Torcidinog murala na Brdima

Šarao je po Splitu i prije, tada su mu na meti bili Milanović, Penava i MOST

Policijski službenici Prve policijske postaje pronašli su osumnjičenog za pisanje grafita protiv dogradonačelnika Bojana Ivoševića. Radi se o 24-godišnjaku iz Sinja koji je već i ranije šarao po Splitu. Tada su mu na meti bili Milanović, Penava i MOST.

Djelo je osumnjičeni priznao. Kaže da je bio ljutit na Ivoševića zato što je naredio brisanje Torcidinog murala na Brdima.

Pušten je nakon kriminalističkog istraživanja, policija će podnijeti Državnom odvjetništvu opće izvješće kao nadopunu kaznene prijave. Utvrđeno je kako je počinio tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari jer je u tri navrata u siječnju, veljači i ožujku ispisao grafite na Obali kneza Branimira.

Vaša reakcija na temu