Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Policija o napadu na Romana Majetića: 'Materijalna šteta procijenjena je na 100 tisuća kuna'

Policija o napadu na Romana Majetića: 'Materijalna šteta procijenjena je na 100 tisuća kuna'

Dvojica su prijavljena za protupravnu naplatu

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila nas je o detaljima napada na producenta i autora serije Jugoslovenka Romana Majetića, koji nam je potvrdio da su mu u petak u iznajmljenu vilu upali vlasnik Veljko Drinković s dvojicom.   

'U petak oko 12.30 zaprimili smo dojavu kako su na području općine Jelsa tri muškarca istjerala 53-godišnjeg muškarca i u dvorištu ga napala. 49-godišnjakinja, koja se također nalazila u kući, pokušala je pomoći napadnutom i zaustaviti muškarce. Nakon napada, 53-godišnjak je, želeći napustiti kuću, uzeo svoj ruksak u kojem su bili novac, dokumenti i druge stvari, no muškarci su mu otuđili ruksak i udaljili se. Naknadno je oštećeni primijetio da mu u kući nedostaju prijenosna računala. Materijalna šteta je procijenjena na oko 100 tisuća kuna. Liječnička pomoć ukazana je 53-godišnjaku i 49-godišnjakinji. Utvrđene su lakše tjelesne ozljede. Policijski službenici osigurali su mjesto događaja. U subotu je napravljen očevid', kažu u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Izvijestili su i kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom i 46-godišnjakom. 

'Utvrđena je osnova sumnje da su ostvarili obilježja kaznenog djela protupravne naplate na štetu 53-godišnjaka. Protiv navedenih će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu. Tijekom kriminalističkog istraživanja kod 62-godišnjaka je pronađeno otuđeno prijenosno računalo i mobitel. Kriminalističko istraživanje ovog događaja se nastavlja', kažu u policiji. 

Vaša reakcija na temu