Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay POLICIJA PRIMA NOVE ČLANOVE Još traju prijave na dva programa

POLICIJA PRIMA NOVE ČLANOVE Još traju prijave na dva programa

Mogu se javiti i srednjoškolci i odrasli

Još uvijek su u tijeku prijave za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te prijave na natječaj za Program upisa u III. razred Policijske škole 'Josip Jović'  za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka.

Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 480 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023., a rok za podnošenje prijava je od 11. travnja do 15. kolovoza 2022. godine.

'Program će započeti sukladno epidemiološkoj situaciji u to vrijeme, najranije 19. rujna 2022. godine, a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe', poručili su iz Ministarstva.

Više u uvjetima i načinu prijave možete saznati na poveznici.

Također, policijska škola upisuje 100 učenika/ca za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini za potrebe MUP-a i 25 učenika/ca za potrebe Ministarstva pravosuđa i uprave

'Svi zainteresirani srednjoškolci koji zadovoljavaju uvjete, od 21. lipnja 2022. do 1. kolovoza 2022. godine mogu se prijaviti na natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole 'Josip Jović', kojim će steći kvalifikaciju za obavljanje policijskog posla', dodali su iz Policije.

Vaša reakcija na temu