Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU ŠK Poljak krijumčario migrante, uhvaćen je kod Knina

Poljak krijumčario migrante, uhvaćen je kod Knina

Pritvorskom nadzorniku je predan 24-godišnjak

Policija je u srijedu, nedaleko od Knina, zatekla više stranih državljana koji su ilegalno ušli u Hrvatsku. 

U neposrednoj blizini je zatečen 24-godišnji državljanin Poljske koji je osobno vozilo stavio nepripadajuće registarske oznake. Utvrđeno je kako je iz koristoljublja za unaprijed dogovoren novčani iznos, prevozio strane državljane koji su nezakonito ušli na područje Hrvatske.

'Prema stranim državljanima je postupano sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakonu o strancima. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma i krivotvorenje isprave 24-godišnjak je uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu