Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PONOVNO NA SLOBODI 19-godišnji Splićanin izašao iz zatvora, ali su ga prijavili za još 23 prekršaja

PONOVNO NA SLOBODI 19-godišnji Splićanin izašao iz zatvora, ali su ga prijavili za još 23 prekršaja

Državno odvjetništvo uočilo je nove prekršaje u snimci lude vožnje

Devetnaestogodišnji A. P., poznat po snimanjima svojih ludih vožnji na motociklu Suzuki, izašao je na slobodu nakon 30 dana zatvora, potvrdio nam je njegov branitelj Marijo Vuković

Prije nepunih mjesec dana A. P. kažnjen je nepravomoćno s 80 dana zatvora i 14 tisuća kuna zbog niza prekršaja koje je napravio tijekom vožnje po Splitu. Snimku dugu 24 minute objavio je na društvenim mrežama, a Državno odvjetništvo u njoj je pobrojalo veći broj prometnih prekršaja, poput prolaska kroz crveno, prekoračenja brzine, vožnje u suprotnom smjeru, pretjecanja u tunelu…

Nakon presude, produžen mu je boravak u zatvoru za još 15 dana. U međuvremenu, Državno odvjetništvo pobrojalo je još 23 prekršaja u istoj snimci vožnje. Dignut je novi optužni prijedlog, a u petak je na Prekršajnom sudu u Splitu održana rasprava. 

Vuković kaže da je Državno odvjetništvo tražilo produljenje zadržavanja, čemu se on suprotstavio. Sud je, kaže Vuković, odbio zahtjev Odvjetništva pa je tako A. P. jučer pušten s Bilica. Boravak u zatvoru nije mu produžen jer se radi o istom događaju koji je već procesuiran, zaključeno je na Prekršajnom sudu u Splitu.

Vaša reakcija na temu