Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poslovna ravnateljica koja je na višemjesečnom bolovanju poslala nam je specijalistički nalaz, po njemu nije sposobna za posao

Poslovna ravnateljica koja je na višemjesečnom bolovanju poslala nam je specijalistički nalaz, po njemu nije sposobna za posao

U dokumentu je navedeno da će biti potrebna hospitalizacija u slučaju pogoršanja

Gaia Vidović, poslovna ravnateljica HNK Split, koja je na višemjesečnom bolovanju i koju je dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević prozvao navodeći da je u tom razdoblju putovala na više destinacija izvan Hrvatske, poslala nam je mišljenje bolničkog liječnika specijalista o svom stanju. 

Datum specijalističkog nalaza KBC-a Split na kojemu su prekriveni povjerljivi medicinski podaci je jučerašnji, a u njemu stoji da je pacijentica 'potpuno disfunkcionalna, nije za posao'. Navedeno je i da je kontrola za četiri tjedna te da će biti potrebna hospitalizacija u slučaju pogoršanja.

- Bojan Ivošević svojim političkim i medijskim utjecajem želi prisiliti inspekciju HZZO-a da me, i po cijenu zdravlja, vrate na posao. Pokušava pod svaku cijenu prekinuti zakonito bolovanje, te mi na brzinu dati otkaz jer sam pred institucijama svjedočila protiv njegovog intendanta Vicka Bilandžića zbog nezakonitog trošenja 60 tisuća eura i zbog čega je ostavku dalo cijelo Kazališno vijeće. Političar Ivošević je iskorištavao svoju poziciju i što nemam političko zaleđe dok se po medijima i internetu ismijavao s mojom bolesti i širio laž da 'bolujem' (pod navodnicima) - poručila je Gaia Vidović, koja se medijima obratila, kako navodi, uz pomoć obitelji jer je zdravstveno jako loše.

U priopćenju je navela i kako je njen automobil bio izgreban kada je 'počela propitkivati nezakonito korištenje državnih stanova od strane HNK Split', te da se nada kako inspekcija HZZO-a neće podleći 'pritiscima i osvetničkim metodama jednog političara'.

- Intendant Vicko Bilandžić, moj stvarni poslodavac, cijelo se vrijeme skriva ispod skuta političara Bojana Ivoševića, te se uopće ne oglašava. To puno toga govori - zaključila je Vidović.

Vaša reakcija na temu