Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Stigao brzopotezni odgovor ravnatelja Park šume Željku Kerumu, pogledajte što je napravio na Benama

Stigao brzopotezni odgovor ravnatelja Park šume Željku Kerumu, pogledajte što je napravio na Benama

Na Marjanu zaratili zahodima

Nije trebalo dugo čekati na odgovor Marka Pejnovića, ravnatelja Park šume Marjan. Jutros ga je prozvao Željko Kerum da govori gluposti jer ne želi da se popravi septička jama njegovog restorana na Benama. To je jedini zahod na cijelom Marjanu, kazao je Kerum.

To je možda bilo do jučer, no danas imamo potpuno novu situaciju. Naime, Park šuma postavila je svoj kemijski zahod na Benama i pozvala građane da koriste njega, a ne zahod Kerumovog restorana čija septička jama pušta fekalije u obalni pojas.

'Namijenjen je svim građanima. Molimo Vas ovim putem da u slučaju nužde koristite navedeni wc, a ne toalet od objekta 'VaBene', kako ne bi dodatno doprinosili zagađenju našeg Marjana', objavili su.


Vaša reakcija na temu