Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Annie Spratt on Unsplash POVRATAK IZ ITALIJE Srednjoškolci iz Splita i Omiša bit će dva tjedna u kućnoj izolaciji

POVRATAK IZ ITALIJE Srednjoškolci iz Splita i Omiša bit će dva tjedna u kućnoj izolaciji

Za sada nitko od djece nema simptome bolesti

U Italiji je jutros umrla četvrta osoba od koronavirusa, a službeno je 212 zaraženih. Na putovanju u Italiji su bili srednjoškolci iz Omiša i Splita, a nakon što su se vratili bit će dva tjedna u izolaciji kod kuće, radi se o obliku nadzora nad zdravim osobama, doznaje Radio Dalmacija iz epidemiološke službe HZJZ-a.

Nitko za sada nema simptome bolesti. Učenici su, podsjetimo, jučer duže zadržani na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa, gdje su pregledani. Utvrđeno je da nitko nema nikakve simptome.

Dodajmo da je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova preporučilo u ponedjeljak hrvatskim državljanima da ne putuju u Lombardiju i Veneto, talijanske regije u kojima je potvrđeno više od 150 slučajeva koronavirusa. 

Vaša reakcija na temu